2011. november 22., kedd

A siker 7 törvénye - A jólét és boldogság... ÚJ! - Jelenlegi ára: 1 800 Ft


A termék lista ára: 3. 290, -   ÚJ / OLVASATLAN
Sokan érzik úgy, hogy taposómalomban élnek: folyamatosan úton vannak, mégsem jutnak sehová. Belefáradtak, hogy a munkából haza, megbeszélésekről találkozókra rohannak, és minden idejüket és energiájukat végeérhetetlen, lélekölő feladatokra fordítják. Egyik kapcsolatból a másikba menekülnek, és egyik nagy projekt után vágnak bele a másikba, folyton azt remélve, hogy az új áldozatvállalás végre meghozza, amit keresnek. Kétségbeesetten várják a változást, de nem tudják, hogyan idézhetnék elő, ezért állandóan, újra meg újra a régi mintákat ismételgetik.
Ha mindez ismerős, és minden egyes újabb csalódás a régiekre emlékeztet, szedd össze a bátorságodat! Igenis megvan benned az erő, hogy változtass az életeden.
Ebből a könyvből megértheted, hogy a végtelen erő és a határtalan lehetőségek világának a kellős közepén élsz. Minden általad megtapasztalt eredményt a tudatod és az energiád határoz meg. Ez az igazság pedig olyan hatalommal ruház fel, amellyel az életedet megváltoztathatod. A könyv nem csupán elméleti segítséget nyújt a sikeresebb, jobb életre vágyó olvasónak, hanem gyakorlati útmutatóul is szolgál: számtalan technikát és módszert sorakoztat fel, amelyek mind a beteljesült élet megteremtését szolgálják. A szerző által felvázolt út meghatározott állomásokból áll, amelyeknek a tanításait, illetve gyakorlatait magunkévá téve, kezünkbe kaphatjuk a siker és boldogság kulcsát.
A változás nem cél, hanem a vágyainkhoz vezető következetes folyamat. Életünk minősége rajtunk áll, és ha nem tetszik, ami most zajlik, olyan döntéseket kell hoznunk a jelenben, amelyek jobb jövőt biztosítanak. Itt az ideje, hogy kiteljesítsük a bennünk szunnyadó lehetőségeket!
A könyv orvos és életmód tanácsadó által a nagyközönség számára közérthető módon írt, személyes hangvételű írás. A könyv ötletek helyett bevált programot, fogyókúra helyett életmódváltást, koplalás helyett az ételek tudatos összeállítását, mérleg helyett a zsírbontás kontrollját nyújtja. Az Életmód Ktetek sorozat első könyve a problémák és lehetőségek ismertetése után nemcsak megoldásokat, hanem alternatívákat és gyakorlati programot is nyújt az olvasó számára.
"Orvosi tapasztalattal és természetes módszerekkel a változtatni akarókért! "
GARANCIA
Termékeim újak, bontatlanok, illetve könyv esetén olvasatlanok, ezért 3 nap garanciát adok ( átvételtől ), tehát ha hibás, sérült, azt kicserélem, vagy levásárolható! ( kérem átvételkor azonnal jelezni !! )
RAKTÁRKÉSZLET
Újabban divat a vaterán a 2-3 hetes szállítási idő. Nekem minden termék készleten van, nem leütés után rendelem!
Minden újként hirdetett termékem valóban új, nem bontott vagy újra csomagolt, ezeket a termékeket ajándékba is ajánlom!
SZEMÉLYES ÁTADÁS:
Kizárólag egy helyen a nyugatinál lehetséges hétköznaponként 13. 00-18. 00 között. Ezzel kapcsolatban a legfontosabb hogy a boltba
( ami csak átvételi pont ) hetente egy alkalommal - főleg hét elején - szállítok, nem tudom a leütött terméket "azonnal" beszállítani.
POSTA:
Értékeléseim fényében csak előre utalás/befizetés után postázok, utánvét nincs. Fontos, hogy nem szaladgálok egyesével
postára, hetente egy, max két alkalommal postázok. Ezért az olyan leveleket hogy "utaltam, kérlek ma add fel" mellőzzük.
Amennyiben véletlen a posta költség kevesebb lenne a ténylegesnél, úgy azt jelezve a következő vásárlásnál levásárolható.
Másokkal ellentétben nem számolok fel bélelt boríték, doboz, stb. költséget, de nem mindig tudok 100% pontosan kalkulálni.
KOMMUNIKÁCIÓ:
Nem szeretem, ha egy üzleti megbeszélés, ebéd, színház előadás alatt cseng a mobilom, és a kedves vevő ezer forintos
vásárlást szeretne kielemezni... Ezen okokból nem szeretnék én sem zavarni senkit, ennek okán NEM TELEFONÁLOK!
A fontos információkat mailben, 48 órán belül megadom akkor is, ha külföldön tartózkodok.
Szívesen válaszolok az adás-vételt elősegítő kérdésekre, sőt, támogatom hogy leütés ELŐTT ha valami nem világos kérdezz.
ÁTADÁS-ÁTVÉTEL
A gyors adás-vétel híve vagyok, de megbeszélhető velem az is, hogy várjak az utalásra-átvételre. Azonban az utóbbi időben
felütötte a fejét az unalomból/szórakozásból licitálás. Azt a vevőt, aki két héten belül nem utal, vagy nem veszi át
a beszállítástól számított második héten az árut, és azt kellőképpen nem magyarázza ki mailben, negatívval jutalmazom.
ÉRTÉKELÉS:
Értékeléseim száma, és tartalma azt hiszem önmagáért beszél, számomra a vatera nem játszótér. Amennyiben meg vagy elégedve,
minél előbb értékelj, így látom hogy minden rendben volt az átvétellel kapcsolatban.
Végül, és ezt ki is emelem, ha a fentieket nem olvastad el az a Te dolgod, de én ezekhez tartom magam. Köszönöm a megértést
******************************



Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Az aukció vége: 2011-11-25 19:29
. A siker 7 törvénye - A jólét és boldogság... ÚJ! - Jelenlegi ára: 1 800 Ft