2011. november 19., szombat

DCC digitális dekóder OLCSÓN -- 1 Ft NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nincs minimál ár, vidd a licitért! Tekintsd meg a többi termékemet is!
Osztrák ZIMO gyártmányú DCC digitális dekóder, eredeti csomagolás nélkül, használt, gyárilag digitalizált modellből kiépített
Mérete 26x16 mm, vastagsága kb. 3 mm. A matricán lévő szám: 53593
Rendben működik, leírás nincsen hozzá (a gyártó honlapjáról bizonyosan letölthető hozzá), alapértékekre visszaállított (resetelt) állapotban.
A motor frekvencia állítható, a barna kivezetés talán funkció kivezetés, nem tudom, nem próbáltam (használtan vettem, de csak alapfunkciókra használtam egy Roco mozdonyban; motor vezérlés és fényváltás).
Gyártó: ZIMO
Katalógusszám: n. a.
Építési nagyság: H0
Rendszer: kétsínes, egyenáramú
Hibák:
- Nincsenek.
Eladás a képen látható állapotban (gyári fotó). Privát aukció. Amennyiben további, későbbi időpontban végződő termékemre is szeretne licitálni, kérem, jelezze az első termék megnyerése után!
A szállítási információk a termékleírás feletti felső fülön érhetőek el, kérem, hogy mindenképpen nézze meg, a félreértések elkerülése érdekében!
Kérem, hogy amennyiben az aukcióban kínált termék minősége, a kiszolgálás vagy a vásárlási feltételek nem elfogadhatóak, ne licitáljon! Az aukció leírásának el nem olvasásából eredő minden felelősség a vevőt terheli!
Amennyiben az aukció zárását követően 8 napon belül a vevő hibájából nem történik meg a termék átvétele, abban az esetben az aukciót negatív minősítéssel lezárom és a terméket újraindítom.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-11-10 19:01
. DCC digitális dekóder OLCSÓN -- 1 Ft NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft