2011. szeptember 30., péntek

3 NAP MÜNCHENBEN, VÁROSLÁTOGATÁS, WELLNESS - Jelenlegi ára: 29 990 Ft


Üdvözli a Quality Hotel München Messe
Az ajánlat tartalma:
3 nap / 2 éj 2 személy részére büféreggelivel:
üdvözlőital személyenként
2 éj duplaágyas szobában
2x büféreggeli
1x naponta busz szerviz az S-Bahn megálló "Gronsdorf"-hoz és -tól
wellnessrészleg szaunával és gőzfürdővel
parkolóhely, mélygarázs
dijmentes internet
térkép a környékről
Az utalvány értéke:
Euro 230, 00
Szabad helyekről és a gyerekek elhelyezésének költségéről kizárólag a hotel tud tájékoztatást adni!
Üdülési csekket nem tudok elfogadni!
Az utalvány 2014 április végéig érvényes kivéve Vásárok és Oktoberfest idején!
Elhelyezkedés
A Quality Hotel Muenchen Messe Haar Messe kerületében fekszik. A környék látványossága többek között a(z) Bajor Nemzeti Múzeum és Német Múzeum. További látványosság a környéken a(z) Marienplatz és Residenz.
A hotel szolgáltatásai
A(z) Quality Hotel Muenchen Messe területén gőzfürdő, szauna és fitneszlétesítmény áll rendelkezésre. A nyilvános területeken ingyenes vezeték nélküli internet áll rendelkezésre. Ebben a(z) 3. 5-csillagos szállodában céges lehetőségként kis csoportok részére kialakított tárgyalóterem, műszaki támogatást nyújtó személyzet és audio-vizuális berendezés áll rendelkezésre. Ez a(z) hotel Haar területén található, és a területén étterem, kávézó és bár/társalgó üzemel. A vendégek számára minden nap ingyenes reggelit szolgálnak fel. A parkolót a vendégek ingyenesen használhatják. 190 négyzetméter méretű konferenciaközpont áll rendelkezésre, ahol kiállítóterem, konferenciaterem és bankettszolgáltatás biztosított. A személyzetnél kirándulás/belépőjegy-foglalás, eseményszervezés, üzleti szolgáltatás és valutaváltás igényelhető. A szállodában kiegészítő szolgáltatásként több nyelven beszélő személyzet, grillezési lehetőség és társalgóban felszolgált kávé biztosított.
Szeretettel várjuk szállodánkban!
Kategória
3***
Felszereltség
Nemdohányzó zónák; nemdohányzó szobák; szolárium; konferenciatermek; puszparkoló, szauna, fitneszterem, kávézó, terasz, kerthelység;  főzfürdő, lift, étterem, mélygarázs, bár
közelben
minigolf; Squash; kerékpárút, állatkert, fürdési lehetőség tónál, uszoda, szauna, tekepálya, tenisz, golf, kirándulási lehetőség
Müncheni minivakáció
Világváros, amelynek szíve van: ez München. És hogy mennyire igaz ez a mottó, arról te magad is meggyozodhetsz, hiszen akár pár óra alatt eljuthatsz a meseszép bajor fovárosba.
Münchenről a legtöbbünknek a méltán híres Oktoberfest jut eszébe, nem is hiába. Az évente megrendezett ,, sörünnep" több mint hatmillió látogatót vonz a világ minden tájáról. Ez az izgalmas és gyönyörű város azonban számos egyéb meglepetést tartogat - és nem csak a sörkedvelőknek. Felfedezésre váró romantikus belváros, színes piaci forgatag, paloták és nem utolsósorban rengeteg bolt vár rád. Pattanj hát repülőre, és tölts egy felejthssetetlen hétvégét Münchenben!
München, a mediterrán város
München Németországon belül is egy nagyon különleges atmoszférával rendelkező hely. Szokták mondani: München mediterrán város. Persze ha az éghajlat szempontjából nézzük, az állítás legkevésbé sem állná meg a helyét, azonban ha a város hangulatát, a benne élő emberek mentalitását vesszük alapul, akkor mindenképpen helyes a meglátás. München pezseg, él, lüktet, s bár Németország harmadik legnagyobb városáról van szó, mégis emberléptékű, befogadó és igazán vendégmarasztaló. Mindez leginkább az ott élő embereknek köszönhető, akik élhetővé és izgalmassá tudták tenni. Pedig nem voltak könnyű helyzetben, hiszen a második világháború pusztítása során majdnem teljesen odaveszett a tartományi központ, a történelmi épületek 80 százaléka romba dőlt. És mégis, ma újra történelmi hangulatú városban sétálgathatunk, az egykori szörnyű pusztítás nyomát sem látva vagy érezve.
És hogy miért éppen München? Repülővel az út alig egy óra, és egy olyan helyre csöppenhetsz, ahol minden percben újabb és újabb kellemes élményben lehet részed. Lehet ez kulturális, kulináris vagy épp vizuális élmény - nem beszélve a vásárolgatás lélekemelő mivoltáról.



Jelenlegi ára: 29 990 Ft

Az aukció vége: 2011-10-05 06:45
. 3 NAP MÜNCHENBEN, VÁROSLÁTOGATÁS, WELLNESS - Jelenlegi ára: 29 990 Ft