2011. augusztus 20., szombat

ELNA 13 Programos Varrógép Szeretni fogod Két tűs! - Jelenlegi ára: 13 900 Ft

Üdvözöllek az oldalamon!
Mielőtt elolvasod a leírást tudnod kell hogy MINDEN gépem átnézve beállítva, Garanciával küldöm..
Ezt 400 Elégedett vásárló bizonyítja.. Lehetőség van személyes átvételre is ebben az esetben megmutatom a gép használatát is, részletesen elmagyarázom az orsózást befűzést a varrást a programozást stb dolgokat. Ha nem tudsz varrni akkor ez aranyat ér: )
Van több gép fönt nézd meg azokat is ha más típust szeretnél.. Tekerj lentebb a Galériába.
Eladó a képen látható Elna 13 Programos Varrógép szép állapotban tartozékokkal, beállítva megolajozva várja új gazdáját.
Igazi Svájci minőség!!! A gép teljes fémszerkezetű, gyors befűzős félfordulatos rendszerű, 13 programos Varrásmintát gyorsan és hibátlanul csinálta meg. A két tűs varrás már csak hab a tortára.
Tartozékai: csere talpak, (köztük vaköltés talp aminek a használatáról külön küldök majd egy linket a vásárlónak: ), orsók, gombvágó, tűkészlet, cérnakészlet.
Ez a gép mindent tud ami kellhet varráskor, 13 program közül lehet választani: egyenes varrás, cikk-cakk, erősített egyenes és cikk-cakk varrás, halszálka. fűrészfog, gumírozott anyagok varrása méhsejtvarrás, stb varratok és a gép gomblyukazni is tud három lépésben.. A hangja szép csendes egyenletes a fordulatszabályozása tökéletes.. A gép szabad karossá is alakítható ami megkönnyíti a varrást bizonyos esetekben, tehát egy elég sokoldalú gépről van szó. Aki egy minőségi gépet szeretne annak ez egy jó választás. Az Elna svájci gép, jó minőségű gépeket, többek közt ipari gépeket is gyárt legalább 80 éve tehát nem egy rossz márka...
A gépet személyes átvételnél ki is lehet próbálni és a működését is elmagyarázom..
Erre a gépre egy hónap garanciát adok.
Ha esetleg más típust keresel nézz szét nálam sok jó vas van csak tekerj lentebb a Galériába: )
Postázási költségek: Csomagként saját felelősségre 990 ft   egyébként  a vevő  kívánsága szerint "Törékenyként" vagy   Vatera-futárral...
Jó szórakozást jó  licitálást az oldalon.
Bármi van Kérdezz! Kérdezz!


Jelenlegi ára: 13 900 Ft

Az aukció vége: 2011-09-02 19:27
. ELNA 13 Programos Varrógép Szeretni fogod Két tűs! - Jelenlegi ára: 13 900 Ft